Program per shitore, markete, butiqe, barnatore,..

Shitet nga: Programe 01 Sht 11:23 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

250 EUR

Komuna: Prishtinë
Shes program per shitore (markete), barnatore, butiqe, librari, kozmetike, punetori, etj, qe bejne shitjen e artikujeve dhe/apo sherbimeve me pakice ose shumice.


Është program kompjuterik modern i dizajnuar posaçërisht për bizneset që kryejnë shitje të artikujve dhe/apo shërbimeve me pakicë dhe shumicë, me para të gatshme (kesh), përmes kartelës bankare ose me borxh. Është softuer shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur nga të gjithë dhe plotëson kërkesat për menaxhimin e një ndërmarrje që ka një apo më shumë arka.

Automatizon punën e menaxherit dhe punëtorëve në arkë. Lehtësimi i punës së punëtorëve. Mënjanimi I nevojës për mbikëqyrjen apo kontrollimin e punëtorëve. Rritja e shpejtësisë së shërbimit ndaj klientëve. Rritja e profesionalizmit dhe seriozitetit ndaj klientëve etj.


-Punon me dhe pa printer fiskal,
-Menaxhon shitjet,
-Menaxhon hyrjet,
-Punon ne nje ose me shume arka (si arke - server),
-Në mënyrë automatike gjeneron raporte të ndryshme si:
Stoqet totale (artikujt posedues)
Kartela e artikullit
Libri i shitjes analitikë
Libri i blerjes analitikë
Fitimet ditore, javore, mujore, vjetore, etj
Ndërrimet ditore, javore, mujore, vjetore, etj
Artikujt në përfundim (artikujt në harxhim) etj.


Mund te kontaktoni ne tel 044418981.Tags: programe per shitore, program per shitore, programe per markete, program per market, kompjuter, pc, programi, softuer, software, pos.

Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim