Programe per Veprimtari te ndryshme

Shitet nga: Samki 20 Pri 10:12 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

320 EUR

Komuna: Prishtinë
Menaxhimi i parametrave dhe konfigurimeve te aplikacionit
Dizajn modern. Definimi i pamjes se aplikacionit sipas preferencës se përdoruesi.
Menaxhimi i përdoruesve dhe te drejtave te tyre ne funksionet e aplikacionit
Lidhje ne me shume se një bazë nga i njëjti klient
Regjistrimi i aktiviteteve te përdoruesve (nëse dëshirohet)
Ekzekutimi i SQL skriptave
Definimi i normës së TVSH-se
Menaxhimi i produkteve dhe shërbimeve
Ndarja e produkteve sipas kategorive
Ndarja ne produkte dhe shërbimeve
Përcaktimi i gjendjes (stokut) fillestare
Përcaktimi i gjendjes se dëshirueshme (optimale)
Përcaktimi i çmimit me pakice dhe me shumice
Përcaktimi i zbritjes (nëse aplikohet)
Përcaktimi i provizioneve për agjentet (bashkëpunëtoret) ne nivel produkti (nëse aplikohet)
Menaxhimi i klientëve
Ndarja e klientëve ne biznese dhe qytetar dhe tjetër
Ndarja sipas kategorive
Menaxhimi i furnitorëve
Menaxhimi i agjenteve (bashkëpunëtoreve) dhe provizioneve ne mënyrë automatike
Menaxhimi i furnizimeve (blerjeve)
Furnizim nga furnitorë vendas
Furnizim pa TVSH
Furnizim përmes importit
Furnizim nga fermerë vendas
Menaxhimi i shitjeve (faturimeve)
Fatura te rregullta (me TVSH)
Fatura pa TVSH
Fatura për eksport (pa TVSH)
Gjendja e produktit menjëherë pas futjes se detajit te shitjes
Menaxhimi automatik i gjendjes (stokut) te produkteve
Gjendja e produkteve për date te caktuar
Gjendja momentale e produkteve
Gjendja e produkteve nen minimum
Menaxhimi i shpenzimeve
Modul shtese (sipas kërkesës)
Menaxhimi automatik i raporteve zyrtare
Libri i lëvizjes se produkteve (gjendja fillestare, blerjet, shitjet, gjendja përfundimtare)
Libri i shitjeve (sipas kërkesave raportuese ne fuqi)
Libri i blerjeve (sipas kërkesave raportuese ne fuqi)
Menaxhimi automatik i raporteve te brendshme
Shitjet gjithsej sipas muajve dhe vitit
Shitjet e detajizuara sipas numrit te faturës
Shitjet sipas klientëve
Shitjet sipas produkteve dhe shërbimeve
Shitjet sipas arkëtareve (përdoruesve)
Llogarite e arkëtueshme (faturat e pa-paguara te klientëve)
Blerjet gjithsej sipas muajve dhe vitit
Blerjet e detajizuara sipas numrit te faturës
Blerjet sipas furnitorëve
Blerjet sipas produkteve dhe shërbimeve
Provizionet e agjenteve
Shpenzimet sipas muajve dhe vitit (ndërlidhur me modulin shtese te shpenzimeve)
Shpenzimet e detajizuara sipas faturave (ndërlidhur me modulin shtese te shpenzimeve)


044238344 - Viber
049177089
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim