Programi (softueri) për Burime Njerëzore

Shitet nga: Programe 08 Sht 15:11 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

1 200 EUR

Komuna: Prishtinë
HR&PR është një aplikacion i zhvilluar për të mbuluar nevojat e kompanive dhe institucioeneve sa i përket menaxhimit të resurseve njerezore dhe menaxhimit të sistemit të pagave dhe kompensimeve.

Aplikcioni eshte i mbeshtetur në kërkesat e biznesit në Kosovë si dhe është në perputhshmëri të plotë me ligjin e punës së Kosoves dhe ligjin mbi tatimin në të ardhura personale. PUNON NË ÇDO PAJISJE (KOMPJUTER, TABLET, SMARTPHONE).

Softueri HR&PR mundëson:
- menaxhimin e të dhënave personale të punëtorëve,
- regjistrimin dhe mirëmbajtjen e kontratave të punës,
- regjistrimin dhe mirëmbajtjen e pushimeve,
- regjistrimin dhe mirëmbajtjen e ditëve të lira dhe orëve shtesë,
- menxhimin e dosjës së punëtorëve përmes bashkangjitjës së dosjeve të skenuara fizike në dosje elektronike në aplikacion.

Menaxhim të lehtë të:
- pagave dhe kompensimeve si dhe
- kalkulimin automatik i pagës duke perfshirë kontributet pensionale dhe tatimet e aplikueshme.

Si dhe prodhon raportet e nevojshme për palët e treta për si:
- ATK (E-deklarim),
- Trust-i Pensional dhe
- banka.

Mundëson fleksibilitet në definimin e pagave përfshirë pagën me:
- orë pune,
- pagën fikse,
- apo pagën e kombinuar,
- caktim të punëdhënësit primar ose sekundar.

Aplikacioni mundëson regjistrimin dhe kalkulimin automatik të të gjitha elementeve të tjera të pages që kategorizohen si:
- të hyra,
- kontribute ose ndalesa si dhe
- dërgon njoftimin automatik (e-mail) te punëtorët me detajet e pagës (Payslip).

Eksportim me lehtësi i të dhenave në formate të ndryshme (txt, csv, excel, pdf, etj).

Regjistrim pa limit të punëtorëve, qasje nga shumë shfrytëzues në të njëjtën kohë dhe me nivele të ndryshme të qasjeve dhe autorizimeve.

Aplikacioni është i zhvilluar si WEB Based aplikacion, duke mundësuar qasje të lehtë nga secila degë e kompanisë (të vendosura në lokacione të ndryshme gjeografike).
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim