E Drejta Civile-tekst universitar në Gjuhën Shqipe

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: International Bookshop in Prishtina 05 Shk 10:30 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

15 EUR

Komuna: Prishtinë
Ju njoftojmë se E Drejta Civile e autorit Peter Bydlinski vjen në Gjuhën Shqipe nga Prof.Dr.Iset Morina, ligjërues në Fakultetin Juridik dhe Përkthyesi i mirënjohur Bekim Sermaxhaj.
Botues: International Bookshop - EDUCATIONAL CENTRE KOSOVA, Prishtinë.
Ftojmë studentët e të gjitha niveleve studimore nga fakultetet me të gjitha drejtimet juridike, avokatët, noterët, profesionistët e shkencave juridike dhe punonjësit shtetërore të gjykatave dhe sundimit të ligjit që të vijnë në lokacionin e Librarisë Ndërkombëtare në Prishtinë dhe të pajisen me librin në fjalë.
Çmimi: 15 €
Peter Bydlinski
E drejta civile
Vëllimi I
Pjesa e përgjithshme
Botimi i 6-të
Përkthyen dhe përshtatën në gjuhën shqipe:
Prof. Asoc. Dr. iur. Iset Morina LL. M.
Bekim Sermaxhaj M. A.
Kontakto:
E-mail: academicbooks.ks@gmail.com
Tel/Mob: 044 300 828
Adresa e Librarisë:
INTERNATIONAL BOOKSHOP "EDUCATIONAL CENTRE KOSOVA"
LIBRARIA NDËRKOMBËTARE "EDUCATIONAL CENTRE KOSOVA"
Rruga "Gustav Majer", Nr. 12.
Prishtinë, Republika e Kosovës.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim