Excel 2010 dhe 2007 i AVANCUAR

Shitet nga: Edi 25 Jan 12:40 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
MS Excel 2007 dhe MS Excel 2010 i AVANCUAR

Për herë të parë ju keni në dispozicion video trajnimin e avancuar professional në HD si në vijim:

• Excel 2007 & Excel 2010 të avancuar Formulat dhe Funksionet
• Excel 2007 & Excel 2010 Visual Basic & Macros
• Excel 2007 krijimi dhe menaxhimi I Faturave
• Krijimi I buxhetit biznesor
• Excel 2007 & Excel 2010 Data Validation in depth
• Excel 2007 & Excel 2010 Trajnim Bazik i programeve
• Excel 2007 & Excel 2010 krijimi i diagrameve profesionale
• Excel 2007 & Excel 2010 Funksionet dhe Analizat Financiare
• Excel 2007 & Excel 2010 formulat dhe Funksionet e Avancuara.
• Excel 2010 Karakteristikat apo funksionet e reja.
• Pivot tables in depth Excel 2010.
• Puna me Data dhe Kohë, Excel 2010.
• Migrimi nga Excel 2003 ne Excel 2010.
• Dizajnimi i Bazes së të Dhënave në Excel. etj
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim