Libra Shkollor

Shitet nga: Artoni 03 Tet 20:29 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

1 EUR   2 EUR

Komuna: Prishtinë
Cmimi per Liber 1 euro.

Titujt e Librave.

1. BIOLOGJIA III – GJIMNAZ
2. MATEMATIKA I – SHKOLLA MESME
3. ENGLISH III
4. FIZIKA 8
5. KIMIA 7 - FLETORE PUNE
6. EDUKATA QYTETARE 7 – F.P
7. HISTORIA 8 - F.PUNE
8. TEKNOLOGJIA 7
9. MATEMATIKA 8
10. GJEOGRAFIA 7 – F.P
11. KIMIA 9
12. HISTORIA 5
13. HISTORIA 5 – F.P
14. EDUKATE QYTETARE 9 – F.P
15. LOGJIKA III GJIMNAZ
16. HEADWAY – ANGLISHT
17. HISTORIA III – SH.MESME
18. MATEMATIKA 7
19. MATEMATIKA 1 – SHK.MESME
20. LEXIMI LETRAR 7
21. BIOLOGJIA II – SH.MESME
22. P.DETYRASH MATEMATIKA III - SH.M
23. HISTORIA 9
24. MATEMATIKA III
25. LETERSIA E VJETER SHQIPE I - SH.M
26. MATEMATIKA 8
27. FIZIKA 9 – F.P
28. BIOLOGJIA 8
29. GJEOGRAFIA 8
30. FIZIKA 8
31. EDUKAT FIZIKE DHE SPORTIVE 6
32. HISTORAI 7 -F.P
33. LEXIMI LOETRAR 9
34. BIOLOGJIA 7 - F.P
35. GJUHA SHQIPE 8
36. EDUKAT MUZIKORE 9
37. FIZIKA 8
38. BIOLOGJIA 7
39. THE WAY IT IS – ANGLISHT ELEMENTARY
40. THE WAY IT IS – ANGLISHT PRE INTERMEDIATE

Verejtje, nuk shiten me pak se 5 libra..


tel 044185137
049185137
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim