KURS PËR DIZAJN GRAFIK -Adobe Photoshop, Indesig..

Shitet nga: Kurs për dizajn grafik 14 Krr 14:24 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prishtinë
NA KONTAKTONI DIREKT: 044180081 Mob/Viber/WhatsApp/Skype
E-MAIL: info@kursperdizajn.com


ÇKA OFROJMË NE?

Shkollimi specifik për dizajn dhe multimedia, që ne ju ofrojmë, ju parapërgatit që të jeni sa më kreativë gjatë përdorimit të programeve softuerike për grafikë. Gjatë ndjekjes së kursit ju do të njiheni me parimet e dizajnit, si dhe me pjesën tjetër të materialit multimedial. Programi ynë përfshin fushat e dizajnit grafik, të komunikimit vizual, të multimedias, interaktive dhe parimet dinamike vizuale të prodhimit. Ju do të aftësoheni nëpërmjet metodave të avancuara dhe teknikave e imazheve digjitale, si zë, video e ilustrime teknike, animim dhe kompozim të përmbajtjes interaktive multimediale të realizoni produkte përkatëse.

DIZAJNI DHE SHTYPI

Në këtë program do të mësoni gjithçka për dizajnin e ambalazhit, për dizajnin e materialeve të shtypura e promovuese, si logo, posterë, billbordë, pajisje të ndryshme reklamuese, aplikacionin e dizajnit të tekstilit, parapërgatitjen për shtyp, faqosjen, dizajnin e identitetit të korporatave, broshura dhe përgatitjen grafike të librit, të gazetave e të revistave të shtypura e digjitale. Programi ynë ju ofron aftësimin bazik në programet Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Ilustrator, CorelDraw, QuarkXPress dhe programe të tjera grafike të popullarizuara.

VIDEO DHE PRODUKSIONI

Sipas programit të kursit, ju do të aftësoheni me metodat më moderne të redaktimit të videos përmes montazhit, postprodhimit dhe reklamave televizive. Ju do të jeni të aftë të krijoni efekte speciale të animacionit dhe të videos. Përveç këtyre aftësive, ju gjithashtu do të praktikoni edhe punën në programin e zërimit. Të gjitha këto do t'i punoni me programet softuerike Adobe Premier, Adobe After Effects, në programin e përpunimit të zërit Cool Edit Pro etj.

KOHËZGJATJA, CERTIFIKATA DHE REFERENCA E PUNËS

Aftësimi për dizajnin grafik ka disa nivele. Së paku, 3 muaj i nevojiten një kursisti që t’i përvetësojë njohuritë kryesore për përdorimin e softuerit grafik. Andaj çdo tre muaj kursisti do të pajiset me referencë praktike. Secili prej kursistëve që ndjek kursin deri në 9-12 muaj pajiset edhe me referencë pune.

LOKACIONI DHE ORARI

Jemi me zyrë afër objektit të AAK-së në Prishtinë. Kursi zhvillohet dy orë në javë zakonisht të marteve dhe të enjtave por edhe ditëve tjera varësisht nga marrëveshja me të interesuarin. Pas kursit gjithmonë kursisti është i obliguar të kryej de..
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim