Bejm ndertime dhe shitjen e Banesave dhe Lokaleve.

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: Morina& Rafuna 25 Shk 11:00 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Numri i dhomave: 3
Sipërfaqe: 84 m2
Komuna: Prishtinë
NË LAGJEN NË QENDER TË PRISHTINËS ME NJË PLAN URBANISTIK TË RREGULLUAR NGA DREJTORIA PËR PLANIFIKIM, URBANIZIM DHE NDËRTIM TË K.K. TË PRISHTINËS, ME ARKITEKTURË DHE INFRASTRUKTURË RRUGORE TË PLANIFIKUAR GJENDET OBJEKTI AFARIST BANESOR B+P+7.
FOTO

LOKACIONI GJENDET NË LAGJEN MATI 1 TË QYTETIT TË PRISHTINËS E CILA KA NJË KONFIGURACION TË NJËTRAJTSHËM NË SHTRIRJEN E SAJ. LOKACIONI I NGUSHTË NDODHET NË TËRSINË URBANE ”F” DHE MBAN NUMRIN E ZONËS URBANE BLLOKU “C4”.

OBJEKTI ËSHTË NË FAZËN E NDËRTIMIT NË LAGJEN MATI 1 RRUGA MUHARREM FEJZA.
OBJEKTI KA NJË SIPERFAQE PREJ 4332m² BODRUMI ME DEPO DHE PARKING,

PËRDHESËN ME DESTINIM AFARIST GJITHËSEJ 11 LOKALE ME SIPËRFAQE TË NDRYSHME GJITHËSEJ 577.19m²,

6 ETAZHA BANIMI ME 42 BANESA, 7 TIPE BANESA ME SIPERFAQE PREJ 584.55m²

TIPI 1: 4 DHOMËSHE ME SIPËRFAQE 98.65 M²
TIPI 2: 3 DHOMËSHE ME SIPËRFAQE 77.11 M²
TIPI 3: 2 DHOMËSHE ME SIPËRFAQE 77.11 M²
TIPI 4: 1 DHOMËSHE ME SIPËRFAQE 34.08 M²
TIPI 5: 3 DHOMËSHE ME SIPËRFAQE 84.41 M²
TIPI 6: 3 DHOMËSHE ME SIPËRFAQE 88.25 M²
TIPI 7: 3 DHOMËSHE ME SIPËRFAQE 89.12 M²

DHE 2 PENTHOUSE NË ETAZHIN E 7-të.

ËSHTË MARR PARASYSH DHE NEVOJA E SIPËRFAQEVE TE GJELBËRUARA SI DHE HAPËSIRA TJETËR PUBLIKE PËR LIDHËSHMËRIN ME ZONAT TJERA URBANE.

OBJEKTI KA NJE ARKITEKURË MODERNE NJË NDËRTIM KUALITATIV DHE NJË EKIP I CILI DO JU NDIHMOJ NË PËRZGJEDHJEN E MIRË DHE MUNDËSI QË DHE JU TË SHPREHNI DËSHIRAT E JUAJA NË FINALIZIMIN E PJESËS SË INTERIERIT PËR JU.


PËR ÇDO HOLLËSI NË MUNDËSIN E BLEJREVE MUND TË NA KONTAKTONI NË
Kontakti: 045 950 003 & 045 950 001
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim