Dyer dhe Dritare të garantuara

Shitet nga: PLANETI ENGINEERING sh.p.k 03 Pri 09:20 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prizren
- PËR IZOLIM TERMIK MË TË MIRË: Për efikasitetin energjitik dhe izolimin termik në ndërtesa, rëndësi të madhe kanë dritaret, pasi pikërisht ato janë përgjegjëse për humbjen e 40% të nxehtësisë. Prej 2014, normat evropiane kërkojnë që koefiçienti i humbjes së nxehtësisë të jetë më
i vogël se 1,4w/m2k.
- PËR IZOLIM MË TË MIRË TË ZËRIT: Jeta stresuese dhe rritja e numrit të veturave në qytete të mëdha, na tërheq vëmëndjen te një faktor serioz - zhurma, nga e cila varet qetësia dhe shëndeti ynë.
- PËR SIGURI MË TË MIRË: Statistikat tregojnë se vjedhjet më të shpeshta të hajdutëve bëhen përmes dritareve
Për nivel më të lartë sigurie ne rekomandojmë mbyllje sigurie Roto, doreza HOPPE Secustik.
- ZGJIDHJE PËR PJESËN E JASHTME DHE TË BRËNDSHME: E fundit por jo më pak e rëndësishme. Shumë
njerëz ndërrojnë dritaret e tyre thjesht për shkak të arkitekturës.


Për më shumë info:
Daut Paqarizi [ 045/243-399 ; 049/153-244 ] planeti-eng@hotmail.com
Maliq Paqarizi [ 045/649-127 ; 049/891-470 ]
www.planeti-eng.net
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim