PANO DHE PROFILE DEKORUESE NGA STIROPORI PËR FAS..

Shitet nga: Mensur'i 24 Mar 09:59 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Prizren
- Si bazë në produkt-fasadë është STIROPORI i përpunum, dhe cipza shtresa e mveshur është bërrë me përzierjen e 11 substancave elementeve të përfituar që jep një fortësi dhe elasticitet të qëndrueshmërisë

- Produktit është si Termoizolues poashtu edhe Dekorativ, jep fasadës një pamje jashtë zakonisht të papar dhe shtëpija e juaj me fasadën tone do të dallohet në rreth.

- Është i atestum – i qertifikum nga ana e Institucionit te Standardeve Turke.

- Punimi është i leht dhe i shpejt ( përpara është punuar: në murr është qitur ngjitësi, stiropori, ngjitësi, rrjeta, gledi apo abribi dhe në fund ngjyra, ndërsa tani në murr qitet ngjitësi panoja e jonë që përfshin 1m2 përnjëher dhe në fund ngjyra në rast nevoje ).

- Punohet drejtpërdrej në murr të vrazhd në tulle, blloqe, dru, guri, lyerja e vrazhd, lyerje finale, me ngjyrë dhe pa ngjyrë d.m.th. mund të punehet në qdo sipërfaqe të murrit.

- Panoja e fasdës është 2000x500x50 dhe 1100x600x50

- Ku mund të qiten këto fasada: ( sin në objekte të vjetra po ashtu edhe në objekte të reja, sipëfaqe të mbrendshme të objekteve, ndërtesa, shtëpija, villa, hotele, restorante, kafiqe, hopermarkete-qendrat tregtare, showroome, rregullimin e banakut, rregullimin e standeve, murret e oborit, etj….)

- Pse këto Fasada – produkte: ( kanë pamje dekoruese, është Termoizolues, Akoizolues dhe mbron nga lagështia, është i qëndrueshëm në qdo stinë të vitit, modele të pakufizuara, çmimi I arsyeshëm, punimi-montimi i leht, I takon familjes B1 nga qëndrueshmërija ndaj zjarrit dhe nëtënjajtën kohë është edhe miku I ambientit, etj… ).
Përpos fasadeve kemi edhe elemete tjera: profile dekoruese për dyer, dritare, ndarjen e etazheve, shtylla të gatshme dekoruese me bazë dhe kokë, kande dekoruese përfundi strehimores, kande dekoruese për skajet – qoshet e murreve dhe llojlloj figura tjera dekoruese, që ëndërra të bëhet realitet në shtëpinë e juaj.

Edhe njëher ju falendoroj për interesim dhe jeni të mirseardhun ju presim

pron. Mensur Dorambari, Prizma Line, Prizren – Kosovë
mob. +377 44 141 251
Vjen në shprehje ndrimi i panove me kombi - vito / t3 wolsfagen
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim