OFROJMË KËTO SHËRBIME JURIDIKO ADMINISTRATIVE PË..

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: Professional 14 Qer 19:08 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Shtime
Shërbimet : Të tjera
Shërbimet Juridiko – Administrative:
-Përpilimi i gjitha llojeve të kontratave sipas natyres së punës dhe kërkesave të tregut.
-Përpilimi i Aneksëv, Ankesave, Kërkesave,Sygjerimev, Ofertavë, Padive, Përgjigjjev etj.
-Përfaqësim Juridik i kompanis në gjitha institucionet shtetrore dhe kompanit private.
-Regjistrimi i biznesit të ri (statutin, marrëveshjen,pelqimin) dhe ndryshimi në biznesin ekzistues (shtim i veprimtarive, shtim i njësive, ndryshim I adreses, etj).
-Procedurat e Licencimit të ndonjë veprimtarie përkatëse sipas kërkeses së biznesit dhe harmonis Ligjore.
-Dhe punët tjera Juridiko – Administrative sipas netyres së punës dhe kërkesave të tregut.

Burimet Njerzore:
-Përpilimi dhe Publikimi i Konkurseve, si dhe Mbajtja e Intervistave dhe përzgjdhja e aplikantëve.
-Paraqitja në ATK e puntorve të ri dhe Krijimi i dosjes personale.
-Përpilimi i listes së pagave në bank ose pregaditja e listes së pagave Cesh të bashkangjitur Dëftesen e Pagesave),listat për çdo muaj dhe raportimi vjetor.
-Përpilimi / Deklarimi në Atk i kontributeve pensionale dhe tatimit në paga si dhe nxerrja e formularit për pages, listat për çdo muaj dhe raportimi vjetor.
-Përpilimi i njoftimëv , vrejtjevë, vendimevë , referencave.
-Përpilimi dhe mbikqyrja në zbatimin e rregulloreve që kërkohen me Ligji i Punës dhe Ligji mbi Siguri në punë.
-Njoftim me kohe për ditët e festive zyrtare.
-Njoftimi dhe këshillim lidhur me legjislacionin në fuqi dhe zbatimin e ti.

N.SH. "PROFESSIONAL"
Ferizaj - Rr. "Zahir Pajaziti" (Perball Kafiteris Villa Ciaso)
Kontakti:
+377 44 925 064 (Viber)
049 418 990
professional.n.sh@hotmail.com
Faleminderit per mirekuptimin tuaj

https://www.facebook.com/NSh-Professional-374358989388235/?ref=hl
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim