PËRKTHYES GJYQSOR I LICENSUR NË SUEDISHTË,NORV &..

Shitet nga: Ismail Manxhuka 26 Shk 07:58 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Therandë
Shërbimet : Përkthyes i teksteve
Jam përkthyes gjyqësor i licensuar dhe kamë përvoj përkthimi rreth 16 vite në Suedi dhe që nga viti 2011 përkthejë në Kosovë.
Ju ofroj përkthime shumë kompetente të nivelit Europian/Skandinavë, me një etikë dhe sekret profesional të 100% .
Për çdo përkthim qëJu do bëni tek unë, do të ndaheni shumë të kënaqurë dhe do të jeni shumë të pranuar si nga pala suedeze, gjithëashtu edhe nga pala (institucionet) kosovare.
Bëjë përkthime dokumentash të ndryshme: Vendime gjyqësore, dokumenta komunale, dokumenta të sigurimeve të ndryshme, dokumenta shkollore, literaturë të ndryshme si; letrare, medicionale dhe teknike si dhe bëjë përkthime të broshurave të ndryshme.

JU mundë të më kontaktoni në:
Tel: 044-914919
E-mail: ismail.manxhuka@gmail.com
dhe në Facebook: Ismail Manxhuka
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim