Kompletojmë Dokumentet e kërkuara për LEGALIZIMI..

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: Professional 06 Shk 19:43 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Viti
Sektori : Të tjera
Dokumentet e kërkuar për Legalizim deri 100 m² objekt Banimi individu,dhe objekt Bujqsor deri 400 m²
Planin e Situacionit
Planin e Parcelës
Përshkrimi teknik që përfshin të dhënat për sipërfaqen ndërtuese,numri i kateve,lartësinn e hartuar nga Arkitekti apo Inxhinieri I ndërtimit

Dokumentet e kërkuar për Legalizim deri 450 m²
Planin e Situacionit
Planin e Parcelës
Bazët e themeleve, kateve dhe kulmit
Prerjen në përpjesë me një e pesëdhjeten (1:50)
Dukjen, duke përfshirë edhe ndërtesat fqinjë
Bazave dhe prerjeve të konstruksionit
Projektin e Instalimit të Ujit
Projektin e Instalimit të Rrymes
Projektin e Instalimeve mekanike
Katër (4) foto që tregojnë të gjith dukjet e objektit

Dokumentet e kërkuar për Legalizim mbi 450 m²
Planin e Situacionit
Planin e Parcelës
Bazët e themeleve, kateve dhe kulmit
Prerjen në përpjesë me një e pesëdhjeten (1:50)
Dukjen, duke përfshirë edhe ndërtesat fqinjë
Bazave dhe prerjeve të konstruksionit
Projektin e Instalimit të Ujit
Projektin e Instalimit të Rrymes
Projektin e Instalimeve mekanike
Katër (4) foto që tregojnë të gjith dukjet e objektit
Planin për mbrojtje nga Zjarri

N.SH. "PROFESSIONAL"
Ferizaj - Rr. "Zahir Pajaziti" (Perball Kafiteris Villa Ciaso)

Kontakti:
044 888 129
049 129 888
professional.n.sh@hotmail.com

Faleminderit per mirekuptimin tuaj
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim