KAMERA VEZGHUESE

Shpallja e kompanisë. Shitet nga: N.T.P ``FURSINE-KOSOVA 08 Mar 13:04 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Çmimi:

1 EUR

Komuna: Viti
Fursine, me bazë në Brazil është kompani me renome nderkombetare e specializuar ne fushen e teknologjise informative. Tani përmes inxhinierit të kësaj kompanie Burim Zuka ka hapur përfaqësinë Furisne Kosova në Pozheran dhe në Viti
Nën mbikqyrjen e inxhinierit të rrjetave Burim Zuka dhe stafit profesional, kjo kompani ofron këto shërbime:
- Shitje, servisim dhe mirëmbajtje të komjuterëve me programe të avancuara dhe funksionale
- Servisim dhe mirëmbajtje të të gjitha llojeve të serverëve
- Sisteme të avancuara të vëzhgimit me kamera dhe alarme të sigurisë
- Projekte inxhinierike profesionale të Teknologjisë Informative
- Kabllo të strukturuara dhe wirless
- Shërbime të konsulencës në fushën e Teknologjisë Informative
- Instalime dhe Konfigurime të plataformave të ndryshme si: Microsoft, Linux, Mikrotik etj.
- Shërbime të; DHCP, DNS, FIREWALL, NAT, PAT, HTTP, SNMP, VIRTUL, ASTERISK, PROXY, ACTIVE DIRECTORY, RADIUS,HOTSPTOT.
- Shërbieme nga distanca dhe të terenit remote acess.
- Hapje dhe mirëmbajtje të web faqeve profesionale
Dhe shumë shërbiem tjera sipas nevojave të klinetëve.
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim