Sot 15:59 Shtëpi , Gjilan

Shitet shtepia ne GJiLAN

175 000 EUR

Numri i dhomave: 4
Sipërfaqe: 200
Sot 15:53 Shtëpi , Gjilan

Shtepia me 5 ari truall

130 000 EUR

Numri i dhomave: 5
Sot 14:53 Shtëpi , Gjilan

Shtepi

94 000 EUR

Numri i dhomave: 4
Sipërfaqe: 200
Sot 13:33 Shtëpi , Gjilan

SHITET SHTEPIA

Numri i dhomave: 6
Sot 12:54 Shtëpi , Gjilan

Shitet shtepia me 28ari oborr

Numri i dhomave: 4
Sipërfaqe: 170
Sot 12:52 Shtëpi , Gjilan

Shtepia ne Qender -Gjilan

Numri i dhomave: 6
Sipërfaqe: 190
Sot 12:52 Shtëpi , Gjilan

Shitet Shtepia

Numri i dhomave: > 10
Sot 12:52 Shtëpi , Gjilan

Shitet shtepia 160m2

Numri i dhomave: 5
Sipërfaqe: 160
Sot 12:51 Shtëpi , Gjilan

Shtepi 3 kateshe ne Gjilan

145 000 EUR

Numri i dhomave: 4
Sot 12:51 Shtëpi , Gjilan

Shitet shtepia

Numri i dhomave: 4
Sipërfaqe: 200
Sot 12:48 Shtëpi , Gjilan

Shtepia dy kateshe ne Gjilan

Numri i dhomave: 5
Sipërfaqe: 180
Sot 12:47 Shtëpi , Gjilan

SHITET SHTEPIA

Numri i dhomave: 5
Sipërfaqe: 190
Sot 12:45 Shtëpi , Gjilan

Shtepia ne Gjilan

70 000 EUR

Numri i dhomave: 5
Sipërfaqe: 170
Sot 12:45 Shtëpi , Gjilan

Shitet Shtepia

Numri i dhomave: 6
Sipërfaqe: 200
Sot 12:45 Shtëpi , Gjilan

Shitet shtepia 180m2

Numri i dhomave: 4
Sipërfaqe: 180
Sot 12:45 Shtëpi , Gjilan

Shitet shtepia QENDER

Numri i dhomave: 3,5
Sipërfaqe: 120
Sot 12:44 Shtëpi , Gjilan

Shtepia 2kateshe ne Gjilan

Numri i dhomave: 5
Sipërfaqe: 190
Sot 12:44 Shtëpi , Gjilan

Shitet shtepia 2 kateshe + podrum

Numri i dhomave: 5
Sipërfaqe: 190
Sot 12:40 Shtëpi , Gjilan

Shtepia 2 kateshe ne Gjilan

Numri i dhomave: 4
Sipërfaqe: 180
Sot 12:34 Shtëpi , Gjilan

SHITET LOKALET DHE SHTEPIA NE QENDER

44 132 913 EUR

Numri i dhomave: 5
Sot 11:39 Shtëpi , Gjilan

Shtepi ne gavran 1

145 000 EUR

Numri i dhomave: 5
Në fillim