Smart Tech Solutions

Feel Safe with Smart Tech Solutions

Shërbimet kryesore që ofrojmë janë: Shfaqni Më Shumë
Shërbimet kryesore që ofrojmë janë:

– Sisteme të videovëzhgimit (Dizajnimi i sistemeve të kamerave, implementimi i projekteve dhe mirëmbajtja e tyre me sisteme të vëzhgimit me kamera të sigurisë duke filluar nga ato analoge deri te digjitalet me rezolucion 4K).

– Sisteme alarmuese me tela dhe pa tela (Dizajnimi, konfigurimi dhe instalimi i projekteve me senzorë të lëvizjes, senzorë të temperaturës, lagështisë – ujit, detektorë të tymit dhe nxehtësisë, gazit (propan, butan) dhe detektorë të tjerë të cilët do të ju lajmërojnë në mënyrë automatike duke ju dërguar sms ose thirrje telefonike).

– Sisteme të kontrollit të qasjes duke siguruar që në vende të caktuara të kenë qasje vetëm persona të autorizuar.

– Sisteme të telefonisë dhe rrjetave kompjuterike për zyre, hotele dhe objekte të mëdha.

– Automatizime të ndryshme – Sisteme të automatizimit ju mundësojnë të kontrolloni nga telefoni juaj pajisjet në shtëpinë apo zyret tuaja sikurse dritat, dyert, kamerat, klimën, ndërprerësat e rrymës etj.

–Sisteme të sigurisë së parave – detektorë të parave, makina për numërim dhe verifikim dhe sortim të banknotave dhe parave metalike.
Hide More

rr hajrullah abdullahu

Prishtinë

Shpalljet në llogarinë e biznesit

Të gjitha 1-8 nga 8
Në fillim