TechPro Project Electric

Ofrojmë shërbime të shpejta, kualitative dhe inovative ne lemine IT-së dhe sistemeve të sigurisë elektronike. Shfaqni Më Shumë
Ofrojmë shërbime të shpejta, kualitative dhe inovative ne lemine IT-së dhe sistemeve të sigurisë elektronike.

Shërbimet kryesore që ofrojmë janë:

- Sisteme të Kamerave të Sigurise
- Sistemin e Alarmit të Vjedhjes
- Sistemin e Alarmit të Zjarrit
- Sisteme të Kontrollit të Qasjes
- Sistemin per perllogaritje te orëve për punëtore.
- Sisteme të Telefonisë Lokale
- Sistemin e rrjetave kompjuterike
- Automatizime të ndryshme
Hide More

Fushe Kosove, Rr.Dardania

Fushë Kosovë

Ads In Store

Të gjitha 1-4 nga 4
10 Gush 19:30

Mercedes Vito 109 CDI

5 200 EUR

Në fillim