TrioTek Shpk

TrioTek Shpk

Bejm shitjen dhe servisimin e Kompjutereve, llaptopeve, printereve, fotokopjeve etj.   Shfaqni Më Shumë Bejm shitjen dhe servisimin e Kompjutereve, llaptopeve, printereve, fotokopjeve etj.
Bejm po ashtu formatizim instalim te programeve si dhe suportojm edhe ne teren qofte ne shtepit apo zyret tuaja.
Bejme reklama te ndryshme, vizitkarta, ftesa etj.
Bejme shitje edhe te materialit zyrtar.
TrioTek Shpk
42.656309121860 21.169839240610
Rr: Gazmend Zajmi No 30
Prishtinë   Tregoni në hartë
Në fillim