Video Udhëzuesi

Video udhëzuese e MerrJep.com për shitësit

Një shpjegim në detaje se si ta regjistroni dhe ta paguani një shpallje në MerrJep.

Çfarë të shisni, kur të shisni, si ta caktoni çmimin e duhur dhe si të krijoni një listim që tërheq vëmendjen e blerësve.

    Si të regjistroni një shpallje? Çfarë mund të shisni në MerrJep? Kur është koha më e mirë për shitje? Si ta caktoni çmimin e duhur? Si të krijoni një shpallje e cila do ta tërheq vëmendjen e blerësve?
Në fillim