Çështje dhe probleme teknike

Ju llutemi na lajmëroni nëse ka ndonjë problem me faqën tonë të internetit. Ekipi Teknik i MerrJep do ta kontrollojë problemin dhe do të punojë për ta rregulluar atë menjëherë.
Në fillim