n.sh-''EUROSHPED1''transport ME KRAN

Punë me kran dhe transport

Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES...   Shfaqni Më Shumë Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES...
.BEJM TRANSPORTIN E KONTENJERVE,REKLAMAVE,GJENERATORVE,TRAFOVE ELEKTRIKE,SHTYLLAVE ELEKTRIKE,PALETAVE,CISTERNA-REZERVAR TE NDRYSHEM,MAKINA TE NDRYSHME ME PESH DERI Në 6t(ton),KULMAVE,SANAKVE,PRINTERAVE E QKA JO TJETER
TEL:044/049-169-673
Kontakt:EMAIL:euroshped1_@outlook.com Ju MIRPRESIM
:Facebook:
Transport Me Vinq-kran EuroShped1 Company
n.sh-''EUROSHPED1''transport  ME KRAN
42.74121310104472 21.168508529663086
prishtinë
Prishtinë   Tregoni në hartë
Në fillim