PROTEIN PLUS

PROTEINA LIR DHE MIR

Shesim proteina,vitamina(shtesa ushqimore) me shumic dhe pakic nga brendet me te njohura ne bot si WEIDER ,SUPERIOR14,TESLA SPORT NUTRITON etj.
PROTEIN PLUS
Bul...Deshmoret e kombit dyqani PROTEIN PLUS
Prishtinë
Në fillim