LINA-Shitet Lokali 200 m2 në qendër të Gjilanit

Shpallja e kompanisë Shitet nga: Agjensioni Për Patundshmëri LINA Sot 13:13 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Agjensioni Për Patundshmëri LINA
044172626
Leaflet
Shitet:Lokali
Siperfaqe:
a) podrumi 50 m2 i shfrytzushem
b) Lokali përdhesë 150 m2
dhe terasa (pronë e komunës -në shfrytzim) 100 m2.
Lakali ka reklamë rreth rrugës rreth 17 m
Është duke punuar(me qira të mirë) dhe rregulluar perfekt.
Gjendet në pjesen më të frekuentuar të qytetit.
Pronari shqiptarë
Dokumentacioni në rregullë.


Autorizimin për bisedime dhe shitje e ka:Agjensioni LINA.
kontakti: tel:(+377)44/106-626 dhe (+383)44/172-626.
Agjensioni Për Patundshmëri LINA

Ferizaj
+38344106626
lina_banesa@hotmail.com
Agjensioni Për Patundshmëri LINA
044172626
Leaflet
Në fillim