Kadaster Gjeodezi

Kërkohet punë nga: Agjensioni Musa Patudshmeri Sot 21:54 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Agjensioni Musa Patudshmeri
Leaflet
*KOMPANI PËR MATJE GJEODEZIKE DHE KADASTRALE*
Bëjmë matje gjeodezike dhe kadastrale të Parcelave, ndarjen e tyre, bashkimin, caktimin e kufinjeve te parcelave, perciellejn e punimeve gjatë ndërtimit të objekteve si: rrugë, ura, ndërtesa dhe shtëpi, poashtu matje në gurëthyes dhe Situacione para, gjatë dhe pas ndërtimit të objekteve të infrastrukturës nën dhe mbi tokësore si dhe Situacione të objekteve industriale dhe tregëtare.
Kontakt: +383 44 641 392
+383 49 641 393 Viber

Faqja ne FB:

https://web.facebook.com/Gjeodezi-Kadast%C3%ABr-150622412040786/
Agjensioni Musa Patudshmeri
Leaflet
Në fillim