sektoriste, sektorist, arkatar, depoist

Shpallja e kompanisë Kërkohet punë nga: extremeshopkosovo 12 Tet 14:27 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Leaflet
Extreme Shop Kosovo ndërrmarrje që mirret me export-import të tekstilit, hap dyqanet e saj në Prishtinë dhe Fushë Kosovë dhe si rrjedhoj hap konkurs per 30 punëtorë në këto pozita:

- 10 punëtore si sektoriste
- 5 punëtorë si sektorist
- 8 depoist
-4 arkatare
-3 roje sigurimi

Kualifikimet e nevojshme:
a) Shkolla e mesme e kryer
b) Pervoja nuk eshte e nevojshme mirpo per punetoret pa pervoj java e pare llogaritet si pune praktike
c) Te jene te gatshem te punojne me orar te sipas caktimit te menaxherit

Punëtorët të dërgojnë të dhënat e tyre në email adresen: extremeshopkosovo@gmail.com
Të dhënave tiu bashkangjitet edhe fotoja e letërnjoftimit. Konkursi zgjatë 10 ditë nga 12.10.2015 deri 22.10.2015. Kandidatet e zgjedhur do të njoftohen në numër të telefonit per intervistë.
extremeshopkosovo
Leaflet
Në fillim