Paulownia Fidane

Shitet nga: Shpetimi 12 Dhj 23:57 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Kemi Fidane te drurit Paulownia nga Fara Hibride "Shang Tong" dhe "Elongata" me kurore te ngusht per ritje me te shpejt.
Fidanet jan nje vjecare, te prodhuara nga fara cilesore e testuar ne laborator Evropian,
me Dokumente nga vendi i origine, jo te importuara nga Kina.
Fidanet jane me substrat qe garanton zenje 100% te fidanit (jo me rrenje te zveshura)

Cmimi sipas
marreveshjes, varesisht nga sasia. Gjithashtu ju ofrojme edhe keshilla per kultivimin e tyre.

Sherbimet te cillat i ofrojme per 1 ha:
-Cmim te arsyeshem
-Asistim ne mbjellje
-Vendosja dhe montimi i sistemit te ujitjes
-mbikqyrje nga agronomi ne 1-3 vite
Leaflet
Në fillim