Heqim icloud dhe EFI kode MacBook Pro, AIR, iMac

Shpallja e kompanisë Shitet nga: CUKU Dje 20:49 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Ofrojmë shërbimin e heqjes së kodeve të harruara, icloud bllokadës, si dhe EFI firmware passwordit për të gjitha llojet e Macbook Air, MacBook Pro, iMac si dhe iMacPRO. I kryejmë pothuajse të gjitha llojet e laptopëve Apple që ekzistojnë në treg....

Çmimet ndryshojnë varësisht prej vitit të prodhimit, duke filluar nga 23 euro për modelet e vjetra të vitit 2010, 2011, 2012, por me rëndësi është se ua kryejmë punën me përgjegjësi të plotë dhe me shpejtësi maksimale prej 10 minuta, deri në 2 orë, brenda orarit të punës.

Kryhen modelet:
MacBook Air/MacBook Pro/iMac/iMac Pro year 2010/2012 - 23 euro
MacBook Air/MacBook Pro/iMac/iMac Pro year 2013/2014 - 25 euro
MacBook Air/MacBook Pro/iMac/iMac Pro 2015 - 28 euro
MacBook Air/MacBook Pro/iMac/iMac Pro 2016 - 35 euro
MacBook Air/MacBook Pro/iMac/iMac Pro 2017 - 48 euro
MacBook Air/MacBook Pro/iMac/iMac Pro 2018 - 299
MacBook Air/MacBook Pro/iMac/iMac Pro 2018 - 299


Kemi përvojë 18 vjeçare në lëminë e IT si dhe jemi të certifikuar nga Cisco dhe Microsoft .

Gjendemi në Prishtinë dhe në Podujevë

Vërejtje:
Për të çdo info tjetër na kontaktoni ne ju kthejmë përgjigjje në kohë reale çdo ditë pune...(ora 10:00-19:00)P.S. Gjithashtu heqim iCloud (që keni harruar passwordin e Apple ID - jo të vjedhur gjë që nuk dëshirojmë as të na pyetni) clean nga të gjitha llojet e iPhone -ve, për më shumë hapeni këtë link:

https://www.merrjep.com/Shpallja/Shitet/Prishtin%C3%AB/ELEKTRONIKA/Servis-p%C3%ABr-celular%C3%AB/iCloud-clean-all-iPhone-100--dekodim-express/8527582

Mos harroni se kryejmë edhe këtë shërbim unik në Kosovë dhe ndoshta rajon që mund ta kryejmë edhe nga largësia:

https://www.merrjep.com/shpallja/elektronika/servis-per-celulare/shitet/prishtine/nokia-android-fix-repair-unlock-bl-unlock-etj/5097843


Poashtu heqim FRP nga të gjitha pajisjet Android me metoda superspeciale dhe të shpejta: (pa humbur kohë me video nëpër YouTube)

https://www.merrjep.com/Shpallja/Shitet/Prishtin%C3%AB/ELEKTRONIKA/Telefona-celular/Dekodo-%C3%A7do-lloj-t%C3%AB-FRP--Google-FRP--Android/2204407


Leaflet
Në fillim