Kujdes i kujdesit të punëtorëve të dashur të përsë

Ofrohet punë nga: indigo Hotel1 17 Jan 07:22 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Çmimi:

-

Komuna: Kastriot
Sektori : Të tjera
Punëtorët dhe restorantet e hotelit urgjentisht kanë nevojë për HOTEL Fairmont në Kanada
vëmendja e urgjencës së punëtorëve të kujdesit shëndetësor kërkoi hotelin në hotel me pesë yje në Amerikë
Fairmont Hotel është një hotel me pesë yje, i bazuar në Kanada dhe në pjesë të tjera të botës, pas rekomandimit të konsulentit të punës, ne kërkojmë të shkruajmë përgjigjen tuaj në një mundësi pune.
Kompania ka nevojë për rreth 200 punonjës për të përmbledhur atë që tashmë është regjistruar, sepse shumë punëtorë do të largohen nga kompania për shkak të skadimit të kontratës së tyre me kompaninë.
Më poshtë janë pushimet e hotelit:
Departamenti i llogarive. Chefs ...
Zëvendës menaxher
Shoferët Operatorët kompjuterikë.
Rezervimi i tabelës ndihmëse të .bar. Asistent mjekësor
Menaxher i sigurise. recepsionist
Administrator Administrator Shitjet Ekzekutiv ... Inxhinier i Kompjuterit -.
Artistë - Kamarier
Zyra e përparme--. Zhvilluesi i uebit / mirëmbajtja.
Me këtë mjet, ne ju rekomandojmë që të kontaktoni menaxherin e rekrutimit me email duke përdorur adresën e mëposhtme e-mail: Email:
Ju lutemi dërgoni CV tuaj të detajuar ose të rifilloni me email
PAKETET E PËRFITIMEVE DHE TË DREJTAVE:
Ky është ligji, përfitimet dhe paketat e hotelit. Bileta të avionëve të paguar, përpunimi i dokumenteve tuaja të udhëtimit, strehimi rezidencial i cilësisë individuale ose familjare në komunitetin e biznesit, kujdesi falas mjekësor / dentar dhe siguria maksimale në mjedisin e punës dhe në komunitetin e strehimit.
Kompania do t'u japë aplikuesve strehim që do të zgjasin për periudhën prej dy viteve në të cilën kontrata e tyre do të zgjasë dhe ata që janë përgjegjës për ripërtëritjen e saj me marrëveshjen e kompanisë.
Asnjë intervistë nuk do të kryhet, pasi kjo është punësimi i punës në të cilën çdo agjensi është trajnuar për të punuar.
Punonjësit urgjentisht janë të nevojshme në hotelin me pesë yje në Kanada. Aeroporti dhe akomodimi do të ofrohen në Kanada, çmimi i ajrit do t'i dërgohet aplikuesit sapo aplikanti të ketë konfirmuar vizën e tij të punës.
Administrata jonë do t'ju ndihmojë të merrni vizën kanadeze dhe të gjitha dokumentet e udhëtimit. Ai po punon në ambasadën kanadeze
Numri WhatsApp ....... + 19178180206
Tel ....... + 19178180206
e-mail: indigojobservice53@gmail.com
Nuk ka shpallje të vizituara
Në fillim