Aplikacion POS per Barnatore

Shpallja e kompanisë Shitet nga: A&D POSolutions 14 Tet 16:24 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
AD POS PHARM eshte softuer i dedikuar per Barnatore
Aplikacioni perkrah te gjitha sherbimet qe i nevoiten nje barantore

Shitjen e pordukteve
Blerjen e produkteve
Menaxhimin e depos(stokut)
Menaxhimin e artikujve
Menahximin e perdoruesve
Menaxhimin e te gjitha tiketave
Menaxhimin i llogarive financiare

Llogaria e arketueshme
Llogaria e pagueshme
Llogaria e shpenzimeve e cila nenkategorizohet sipas kerkesave te klientave si psh:
Shpenzimet e furnizmit
Shpenzimet e qirase
Shpenzimet e rrogave etj.


Raportet:
Raporti i nderrimit te dites.
Raporti mbi shitjen e artikujve dhe kategorive te artikujve ne periudha kohore sipas filtrimit te deshiruar.
Raporti i furnizmit ne vlere financiare
Raporti i stokut

Perkrah printerat fiskal si dhe ata termik.

Si dhe shume opsione tjera ne baze te kerkesave te klientave
A&D POSolutions
+38649774499
Leaflet
Në fillim