Aplikacion POS per Hoteleri

Shpallja e kompanisë Shitet nga: A&D POSolutions 14 Tet 16:24 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
AD POS HORECA eshte softuer i dedikuar per Hoteleri, Restaurante, Kafiteri si dhe Fast Food.
Aplikacioni perkrah te gjitha sherbimet qe i nevoiten nje biznesi te hotileris si:

Shitjen e pordukteve
Blerjen e produkteve
Menaxhimin e depos(stokut)
Menaxhimin e artikujve
Menaxhimin e sallave
Menaxhimin e tavolinave
Menaxhimin e kamarierave
Menaxhimin e te gjitha tiketave(si ato te hapura gjithashtu edhe tiketat e periudhave te ndryshme kohore)

Menaxhimin i llogarive financiare
Llogaria e arketueshme
Llogaria e pagueshme

Llogaria e shpenzimeve e cila nenkategorizohet sipas kerkesave te klientave si psh:
Shpenzimet e furnizmit
Shpenzimet e qirase
Shpenzimet e rrogave etj.


Raportet:
Raporti i nderrimit te dites.
Raporti mbi shitjen e artikujve dhe kategorive te artikujve ne
periudha kohore sipas filtrimit te deshiruar.
Raporti i furnizmit ne vlere financiare
Raporti i stokut

Perkrah printerat fiskal si dhe ata termik.


Si dhe shume opsione tjera ne baze te kerkesave te klientave
A&D POSolutions
+38649774499
Leaflet
Në fillim