LESHOHET MEQIRA BANESA 81m2

Jepet me qera nga: Gani 11 Tet 10:02 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Banesa ka 3 dhoma (1 dhome dite dhe 2 dhoma gjumi), 1 kuzhine (te ndare nga dhoma e dites), 1 depo, 1 banjo, 1 WC dhe 1 ballkon.Gjendet ne katin e 3-te ne objetikin e 3-te.
Garazhe (nentokesore) dhe depo/bodrum (afer garazhes) te mbyllur.
Vendparking te perbashket para nderteses.
Supermarketi VIVA brenda kompleksit banesor.
Sherbimet nga kompania Standard:
Ngrohje qendrore (te pavarur dhe shume efikase. Çmimi eshte rreth 0.85Euro/m2)
Mirembajtja e objektit (pastrimi, mirembatja e pergjithshme, etj.)
Mirembajtja e liftit – 24h
Mirembajtja e gjeneratorit – rryme 24h
Ndriçimi publik (ne hyrje, garazh dhe park)
Uji– ka furnizim 24h pa nderprerje
Uji i ngrohte – 24h, faturohet nga kompania Standard. Eshte mundesia qe te instalohet edhe bojleri.
Berllogu – largimi
Sigurimi – 24h (rojtar)
Sherbimet nga ndermarrjet publike
Uji i ftohte, faturohet nga ujesjellesi
Rryma, faturohet nga KEK
Leaflet
Në fillim