Ringa(Shiten Banesat Mbrapa St.Policor Kompleksi 2

Shpallja e kompanisë Shitet nga: Agjensioni Patundshmeris Ringa Sot 19:08 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
From
Store
Numri i dhomave
2,5
Adresa
FERIZAJ
Sipërfaqe
111.15 m2
Komuna
Ferizaj
Shiten Banesat Mbrapa St.Policor (Kompleksi i (II):
Banesat Perfundojne ne Vitin 2021:
OBJEKTI C1 (9):
92.19 m²
101.87 m²
111.15 m²
95.88 m²
OBJEKTI C2 (10):
95.88 m²
61.45 m²
96.66 m²
90.30 m²
94.45 m²
100.88 m²
OBJEKTI C3 (11):
125.54 m²
90.60 m²
111.16 m²
Për çdo pyetje, sugjerim ose kerkese mund të drejtoheni tek forma e kontaktit
në webfaqe, ose permes faqes në Facebook.
Agjensioni Ringa & www.ringaks.com
EURO INVEST sërish me kompleks të ri!

Nëse keni menduar se e keni humbur rastin për të qenë pronar/e në ndonjërën nga banesat e komplekseve tona, tani do e keni rastin ideal për ta përzgjedhur sërish atë.

Gjatë këtyre viteve punë kemi arritur t’i sjellim ndërtimet më bashkëkohore, me standardet evropiane – të cilat i kanë ofruar qytetit të Ferizaj pamje moderne.
Edhe këtë herë me të njejta karakteristika që na bëjnë të jemi gjithmonë para çdo konkurenti, kemi nisur ndërtimet e kompleksit tonë më të ri “C”.

Me të gjitha kushtet e duhura duke filluar nga ndërtimet e kualitetit të lartë, hapësirat e gjelbërta, parkingjet, por jo vetëm!
Të githa kërkesat dhe nevojat e përditshmerise suaj, për një jetesë sa më të rehatshme do të jenë të plotësuara në çdo kënd të hapësirave të këtij kompleksi.

EURO INVEST ju kompleton dhe ju realizon ëndrren tuaj, duke ju ofruar investimin më me vlerë që do të mund t’i bëni të ardhmes tuaj.

Ndërtimet kanë filluar dhe mund të jesh ti tani pronar.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni në:
+383 (0) 45/ 606-103
+383 (0) 49/ 605-103
(Ndermjetsues i Autorizuar)
Me respekt:
Agjensioni i Patundshmëris “RINGA”
Ferizaj/Kosovë
www.ringaks.com
ringa1@live.de

www.ringaks.com
Agjensioni Patundshmeris Ringa
www.merrjep.com/ringa1
Deshmoret e kombit Ferizaj
045606103
ringa1@live.de

www.ringaks.com

Agjensioni Patundshmeris Ringa
045606103
Leaflet
Në fillim