Company ad Published: Jan 22 2023 09:27

HOME VIP SHETË SHTËPI LUKSOZE NË PEJË

EUR

Published: Jan 22 09:27
Views: 239
AGENCY HOME VIP-a SHETË SHTËPI më 4 ari në PEJË të Shkolla Ekonomike.

Shtëpi tej luksoze
Shtëpija shitet e mobiluar
Me mobile shumë të persosura .

🏡 Shtepija posedon 250m2
🏡 Shtepija eshtë ndertim i Ri
🏡 Shtepija eshtë me leje të ndertimit
🏡 Shtepija eshtë me një super planë dhe e ndertuar me standarte shum kulitative.
📩 Shtepija ndodhët Të shkolla Ekonomike .
🛣 Trolli posedon Ujë,Rrymë,Kanalizim, Internet,Kabllovik .
📋 Prona eshtë pronë Shqipëtare 1/1 perkthimi mbrenda dites të Noteri Pejë.
🏡 Shtepija eshtë me plan urbanistik dhe e regjistruar ne Kataster .

➖➖RENDITJA E SHTEPISË➖➖

— Kati përdhesë ( podrumë)
- Para dhomë
- Podrumë i shendruar kuzhinë vere .


➖Kati i Parë

🛋 Sallonë
🍽 Kuzhinë
🛌 Dhomē Gjumi
🚾 🛁WC Madhe
🚹 Koridorë

➖➖Kati i Dytë

🛌 Dhomë gjumi
🛏 Dhomë gjumi
🛏 Dhomë gjumi
🚾🛁 Banjo madhe
🚹 Koridorë
🖼 Ballkon teras .

——- Kati i 3 ——

—. Kompletë terasë .
Me pamje fantastike nga gjitha anët e qytetit dhe nga natyra e bukurë e pejës

Shtëpija posedon garazhdë
Shtëpija ka një oborr bashqe shum unike
Shtëpija ka një planë shumë unik

Shtëpija shitet keshut e mobiluar .

🌐➖Andaj ju klientë të Agjencionit tonë po që deshironi një shtepi luksoze me planë shumë unik dhe veqant dhe me Qmimë shumë të Arsyshem ja mundesija për ju.🙏
🌐➖ Shtepija eshtë ne një lagje shumë te qet me pamje shum bukur .
🏡 Shtepija ka rrugë Asfalltuar
🏡 Shtëpija eshtë vetem 50 metra nga rruga krysore .
Eshtë vetem 50 metra nga rreth retullimi


💶 QMIMI ESHTË me marveshje .


———————————————————

➖A G E N C Y - H O M E - V I P-a ➖
Të interesuarit mund të na kontaktojnë .
Në +383-49-699964 viber WhatsApp .
Në +383-44-699964 viber WhatsApp .
Në Skype Agency home vip Kosovo
Në facebook Home Vip-a
Në Email [email protected]
Apo në zyret tona ju faliminderit nga HOME VIP. Mos Hezitoni të na kontaktoni binduni dhe vet ne Korrektësin , Sinqeritetin dhe aftësit tona Prefesionale sepse puna që kemi bërë deri tani na ka sjell që të jemi një ndër Agjensionet për Patundshmëri më të madhenjë në Kosovë,Mal të zi, Shqipëri etj. ju Mirpresim në gjdo kohë 24/orë ju Faliminderit .,
Nga staffi Home Vip-a .
Link description

AGENCY HOME VIP-a

Real Estate AGENCY HOME VIP-a  Patundshmëri
Gjej rehatinë shpirtërore me ne!
Agjensioni për Patundshmëri “AGENCY HOME VIP-a” është me seli në Prishtinë Pejë dhe në mbarë Kosovën, Mal zi me seli ne Bar, Ne Shqiperi me seli ne Tiran dhe Shkoder, ne Maqedoni dhe ne Serbi.
 AGENCY HOME VIP-a ështe e para në Kosovë E Themeluar qysh ne vitin 2001 me seli ne Prishtin me emrin FJALA qe me pastsaj ne vitin 2013 eshtë shendrruar ne emrin AGENCY HOME VIP-a
Në lëminë e patundshmërive Agjensioni “AGENCY HOME VIP-a” ofron këto shërbime: shitje, qiradhënie, vlerësime, këshilla për investime në Patundshmëri si dhe konsulta për shitblerje dhe qiradhënie. Po ashtu Agjensioni “Agency home vip-a” Bën edhe rregullimin e dokumentave të pronësisë dhe bartjen e pronësisë nga blerësi tek shitësi nga stafi i kualifikuar për kryerjen e shërbimeve të tilla. 
Po ashut bejm edhe gjetjen e pronarve te patundeshmerive te para luftes .

Cilësia e ofrimit të shërbimeve tona në Patundshmëri është me rëndësi për klientët tonë, marrëdhënia jonë me klientin nuk përfundon pas një shërbimi në shitje ose qiradhënie të patundshmërive, sepse ne qëndrojmë pas shërbimeve të ofruara nga ana jonë dhe për çdo paqartësi ose çështje që mund të shfaqet në çfardo kohe ne i përgjigjemi pa hezitim.

Çdo shërbim i cili ofrohet nga Agjensioni “AGENCY HOME VIP-a” ka për qëllim përmbushjen e interesave në menyrën me të mirë për klientët tanë.

Na Kontaktoni ne nr e Tel +38349699964 Virber, Whatsapp . 
Na Kontaktoni ne nr e Tel +38344699964  Virber, Whatsapp . 
 Ne 24/or ne 7  Online . 
Na Kontaktoni ne Skype Agency home vip Kosovo 
Na Kontaktoni ne facebook Vip-a Home Patundeshmeri 
Na Kontaktoni ne Facebook Vip-a Home RealEstate
 Na Kontaktoni ne Email add [email protected]
 Apo ne zyret tona AGENCY  HOME VIP.
 Mos Hezitoni na kontaktoni binduni dhe vet ne Koreksin , Senqiritetin dhe aftesit tona Prefesjonale sepse puna qe kemi ber deri tani na ka sjell qe te jemi nje nder Agjencionet per Patundshmeri me e madhja ne Kosovë , Mal te Zi, dhe Shqiperi .
ju Mirpresim ne gjdo kohë ne jemi vetmit qe punojm  24/or ne 7 dit te javes 
 ju Faliminderit nga staffi I Agency Home VIP-a .
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Real Estate AGENCY HOME VIP-a  Patundshmëri
Gjej rehatinë shpirtërore me ne!
Agjensioni për Patundshmëri “AGENCY HOME VIP-a” është me seli në Prishtinë Pejë dhe në mbarë Kosovën, Mal zi me seli ne Bar, Ne Shqiperi me seli ne Tiran dhe Shkoder, ne Maqedoni dhe ne Serbi.
 AGENCY HOME VIP-a ështe e para në Kosovë E Themeluar qysh ne vitin 2001 me seli ne Prishtin me emrin FJALA qe me pastsaj ne vitin 2013 eshtë shendrruar ne emrin AGENCY HOME VIP-a
Në lëminë e patundshmërive Agjensioni “AGENCY HOME VIP-a” ofron këto shërbime: shitje, qiradhënie, vlerësime, këshilla për investime në Patundshmëri si dhe konsulta për shitblerje dhe qiradhënie. Po ashtu Agjensioni “Agency home vip-a” Bën edhe rregullimin e dokumentave të pronësisë dhe bartjen e pronësisë nga blerësi tek shitësi nga stafi i kualifikuar për kryerjen e shërbimeve të tilla. 
Po ashut bejm edhe gjetjen e pronarve te patundeshmerive te para luftes .

Cilësia e ofrimit të shërbimeve tona në Patundshmëri është me rëndësi për klientët tonë, marrëdhënia jonë me klientin nuk përfundon pas një shërbimi në shitje ose qiradhënie të patundshmërive, sepse ne qëndrojmë pas shërbimeve të ofruara nga ana jonë dhe për çdo paqartësi ose çështje që mund të shfaqet në çfardo kohe ne i përgjigjemi pa hezitim.

Çdo shërbim i cili ofrohet nga Agjensioni “AGENCY HOME VIP-a” ka për qëllim përmbushjen e interesave në menyrën me të mirë për klientët tanë.

Na Kontaktoni ne nr e Tel +38349699964 Virber, Whatsapp . 
Na Kontaktoni ne nr e Tel +38344699964  Virber, Whatsapp . 
 Ne 24/or ne 7  Online . 
Na Kontaktoni ne Skype Agency home vip Kosovo 
Na Kontaktoni ne facebook Vip-a Home Patundeshmeri 
Na Kontaktoni ne Facebook Vip-a Home RealEstate
 Na Kontaktoni ne Email add [email protected]
 Apo ne zyret tona AGENCY  HOME VIP.
 Mos Hezitoni na kontaktoni binduni dhe vet ne Koreksin , Senqiritetin dhe aftesit tona Prefesjonale sepse puna qe kemi ber deri tani na ka sjell qe te jemi nje nder Agjencionet per Patundshmeri me e madhja ne Kosovë , Mal te Zi, dhe Shqiperi .
ju Mirpresim ne gjdo kohë ne jemi vetmit qe punojm  24/or ne 7 dit te javes 
 ju Faliminderit nga staffi I Agency Home VIP-a .
PEJË +38349699964

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information