Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

Makina , 542177
Elektronika , 168236
Vendbanime , 166901
Biznes dhe punë , 127331
Të tjera , 66255

230 EUR /muaj
250 EUR /muaj
380 EUR
400 EUR /muaj
350 EUR /muaj
350 EUR /muaj


Në fillim