Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën.

Makina , 525084
Elektronika , 163399
Vendbanime , 158892
Biznes dhe punë , 120590
Të tjera , 62148

Në fillim