Gjithë Kosova | Vendbanime | Baraka dhe garazha | merrjep.com

Prishtinë , 799
Ferizaj , 139
Gjilan , 132
Prizren , 102
Mitrovicë , 96
Pejë , 74
Lipjan , 63
Besianë , 50
Shfaqni të gjitha

Në fillim