Viti | Biznes dhe punë | Kafshë në fermë

08 Tet 23:18 ,

Dele

1 EUR

17 Pri 18:36 ,

Shiten dhitë

1 EUR

22 Shk 13:59 ,

Sane 500 duj

1 EUR

14 Shk 18:28 ,

San 120 duj

1 EUR

13 Shk 18:13 ,

Sane

1 EUR

06 Korr 10:29 ,

Kasht

1 EUR

13 Maj 15:13 ,

kasht

1 EUR

25 Jan 11:19 ,

San

1 EUR

27 Jan 19:18 ,

sana

1 EUR

08 Shk 19:17 ,

Duj sanes

2 EUR

09 Mar 20:49 ,

San 1.5 e

2 EUR

19 Shk 16:10 ,

Duj sane

2 EUR

28 Jan 23:25 ,

san

2 EUR

28 Jan 13:47 ,

san

2 EUR

22 Dhj 21:09 ,

Sanë

2 EUR

Në fillim