Deçan | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | merrjep.com

AWD , 3
Ford , 4
Iveco , 29
MAN , 19
Scania , 4
Në fillim