Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Elektronika | Konzolatë për lojëra | Markë tjetër

64 , 1
Model Tjeter , 1245
Pikado , 128
PS2 , 6
PS3 , 21
PS4 , 9
PSP , 3
Wii , 2
Wii , 16
Xbox 360 , 22
Xbox One , 1


Në fillim