Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Pajisje Audio | Radio/Stereo sistem dhe tjera | Markë tjetër

1000watt , 6
1400W , 4
255 , 1
50x4 , 5
AEG , 37
Alpina , 21
Bass , 128
Blaupunkt , 36
BOSE , 47
Daewoo , 8
Dynacord , 23
Gemini , 4
JBL , 45
KD , 1
LG , 18
Magnat , 2
Magnat , 5
Medion , 7
Model Tjeter , 845
PHILIPS , 12
SAMSUNG , 23
Sioux , 1
Sharp , 10


Në fillim