Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Pajisje Audio | Radio/Stereo sistem dhe tjera | Pioneer

1000watt , 70
1400W , 24
255 , 6
50x4 , 34
Bass , 1
Magnat , 20
PIONEER , 133


Në fillim