Servis për telefona mobil

Servis dhe pjesë dhe paisje të ndryshme për telefona mobil. Kërko shpallje për pjesë të ndryshme për celular si adapter, ekran të telefonave dhe pjesë tjera si dhe shërbime të ndryshme servisimi për telefona si zhbllokim i iCloud, zhbllokime Android, riparim i telefonave, formatizim të telefonave, dekodim të Google account dhe shumë lloje tjera të servisimit dhe pjesëve për telefona mobil.

11 Pri 15:08 ,

Shitet

90 EUR

Platfroma MerrJep.com është platforma më e madhe për tregti online e cila e bënë lidhjen mes shitësit dhe blerësit duke iu mundësuar kështu blerjen e gjërave nga komoditetit i shtëpisë suaj.

Gjej kompani që ofrojnë servise dhe pjesë dhe paisje për celular me ofertat më të mira dhe çmimet më të volitshme në treg.

Servis për celular

Gjej shpallje për kompani që kryejnë shërbim servisimi për telefona mobil si  zhbllokim i iCloud, zhbllokime Android, riparim i telefonave, formatizim të telefonave, dekodim të Google account dhe shumë shërbime tjera dhe gjej ofertat më të mira për servisimin e telefonit tuaj në gjithë Kosovën. 

Blej pjesë dhe paisje për celular

Gjej pjesë dhe paisje të ndryshme për telefona mobil si adapter, ekran të telefonave dhe shumë pjesë dhe paisje tjera me ofertat më të mira dhe çmimet më të volitshme në shpalljet për servis për celular në MerrJep.com.

Kërkoni pjesë dhe paisje për telefona në bazë të filtrave për kërkim dhe gjej shpejt dhe lehtë pjesën apo paisjen që ju kërkoni në mesin e qindra shpalljeve për servisim të celularëve  në MerrJep.com.

Shit paisje dhe pjesë për celular në MerrJep.com

Nëse keni pjesë apo paisje të ndryshme për telefona eja në MerrJep.com. Regjistro shpallje me të gjitha informacionet e nevojshme për pjesën dhe paisjen që dëshironi të shisni dhe gjej blerësin potencial në mesin e qindra shpalljeve për servisim të telefonave të markave dhe modeleve të ndryshme në gjithë Kosovën.

Reklamo Mobil Shop-in tuaj në MerrJep.com

Nëse keni dyqan apo kompani të telefonave dhe ofroni shërbime të ndryshme servisimi për telefona bëhu pjesë e MerrJep.com duke hapur shitore apo krijuar llogari. E gjitha çfarë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin për regjistrim me të dhënat e kompanisë tuaj. Shfrytëzojeni mundësin të zgjeroni rrethin tuaj të konsumatorëve duke regjistruar shpallje për shërbimet që kompania juaj ofron në MerrJep.com.

 
Në fillim