Samsung galaxy | Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | Elektronika | Telefona celular

Samsung , 10694
Samsung , 50
Sony , 16
Huawei , 14
HTC , 13
LG , 8
Nokia , 6
Acer , 4
Alcatel , 4
Motorola , 3
Lenovo , 3
BenQ , 2
ZTE , 2
Lenovo , 2
Asus , 1
Ericsson , 1
Eten , 1
i-mobile , 1
Mobile , 1
Vodafone , 1


Në fillim