Prishtinë | TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë | Televizorë dhe Projektorë | Markë tjetër

32 , 1
ACER , 18
Daewoo , 11
Elkos , 12
eMachines , 1
EPSON , 4
Finlux , 10
Fuego , 26
Gorenje , 15
Hisense , 2
Hitachi , 2
HP , 4
Hugo , 19
JVC , 12
Karcher , 1
Medion , 2
Mega , 5
Model Tjeter , 200
NEC , 2
Neo , 24
Nikkon , 1
Optoma , 1
Orion , 3
Samsung , 5
Sanyo , 4
Sunny , 2
Sharp , 5
Tech Line , 2
Thomson , 8
Vivax , 16
VIVITEK , 1
Në fillim