Gjeni shpalljet më të reja për shitjen dhe blerjen e gjërave të reja dhe gjërave të perdorura pa pagese në gjithë Kosovën. | TV/Fotoaparate/DVD/Satelitë | Televizorë dhe Projektorë | Philips

42 inch , 1
Infocus , 7
Model Tjeter , 436


Në fillim