Gjilan | Biznes dhe punë | Hapsirë afariste | merrjep.com

23 Pri 09:22 Zyra , Gjilan

Lokal

70 EUR

13 Mar 19:45 Të tjera , Gjilan

Garazh per autolarje

100 EUR / muaj

07 Gush 18:02 Zyra , Gjilan

Zyra me Qera

100 EUR / muaj

16 Korr 00:18 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR / muaj

14 Korr 12:20 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR / muaj

08 Korr 20:11 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR / muaj

07 Korr 15:59 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR

05 Korr 15:40 Të tjera , Gjilan

Ipet

150 EUR / muaj

03 Korr 13:13 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR / muaj

02 Korr 21:13 Të tjera , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR

22 Qer 12:16 Zyra , Gjilan

Qera

150 EUR

20 Qer 22:12 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR / muaj

08 Qer 13:43 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR / muaj

07 Qer 17:13 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR / muaj

07 Qer 17:05 Zyra , Gjilan

Ipet me qera

150 EUR / muaj

Në fillim