Klinë | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | merrjep.com

AWD , 2
Ford , 8
Iveco , 33
MAN , 23
Opel , 2
Scania , 3
Në fillim