Fushë Kosovë | Makina | Makina bujqësore dhe pyllore

06 Korr 19:20 ,

Prokolica

850 EUR

02 Korr 14:46 ,

Pllug

180 EUR

01 Korr 08:15 ,

IMT 539 049625129

4 700 EUR

28 Qer 22:48 ,

Presa

2 300 EUR

28 Qer 14:48 ,

Prokolic-Rimorkijo

1 000 EUR

28 Qer 09:25 ,

Auto dizalica

600 EUR Price Reduced

28 Qer 09:25 ,

Ciklon

300 EUR

28 Qer 09:25 ,

Prikolica

1 700 EUR

28 Qer 09:18 ,

Kombaj 142

8 100 EUR

22 Qer 11:55 ,

Shitet fegusan 539

2 500 EUR

09 Qer 02:56 ,

Maki

1 888 EUR

07 Qer 20:54 ,

Traktor rus shiter

1 800 EUR

07 Qer 15:24 ,

Shes

120 EUR

Në fillim