Fushë Kosovë | Makina bujqësore dhe pyllore | Traktorë | Markë tjetër

28 Qer 22:48 ,

Presa

2 300 EUR

28 Qer 09:25 ,

Ciklon

300 EUR

09 Qer 02:56 ,

Maki

1 888 EUR

07 Korr 17:20 ,

shitet

450 EUR

21 Mar 07:59 ,

Zmaj 142

1 EUR

27 Shk 22:26 ,

traktor

500 EUR

29 Maj 22:34 ,

Freza

300 EUR

03 Mar 08:53 ,

David

1 EUR

25 Tet 18:39 ,

zetor

5 500 EUR

10 Gush 22:30 ,

Univerzal

2 800 EUR

13 Mar 23:34 ,

Farmal 35

1 400 EUR

03 Mar 07:47 ,

Renault 74kuaj

11 000 EUR

08 Shk 22:00 ,

Traktor Kubota

10 000 EUR

14 Jan 16:14 ,

Goma

350 EUR

09 Dhj 07:14 ,

Prikolica

1 000 EUR

09 Dhj 07:12 ,

Setvo spremac

950 EUR

09 Dhj 07:12 ,

Tanjiraca 4m

2 700 EUR

Në fillim