Skenderaj | Makina bujqësore dhe pyllore | Traktorë | Masey Ferguson

1014 , 7
1080 , 4
1114 , 1
130 , 14
133 , 7
135 , 27
139 , 4
148 , 3
154 , 1
155 , 3
158 , 5
165 , 49
165 , 4
175 , 7
178 , 3
235 , 1
240 , 7
254 , 2
255 , 1
255 , 2
260 , 28
265 , 1
274 , 7
284 S , 1
294 S , 3
3050 , 4
3065 , 1
3630 , 1
39 , 4
533 , 6
539 , 1
539 , 9
590 , 4
595 , 4
27 Sht 18:05 ,

Masey Ferguson

5 200 EUR

23 Sht 12:50 ,

Shitet

1 000 EUR

09 Gush 10:56 ,

shitet

3 000 EUR

03 Qer 12:41 ,

Shitet

650 EUR

31 Jan 21:27 ,

Mase

4 000 EUR

Në fillim